El pis del Jordi

Per raons de feina, el Jordi havia de viatjar sovint, especialment al nord d’Europa. Buscava un espai còmode i pràctic per a ell sol, i aquest va ser el principal objectiu de l’equip de Pons: transformar un pis fosc, amb un passadís considerable i 4 habitacions molt petites en un espai confortable i funcional que s’adaptés a l’estil de vida del nou propietari.

Reforma apartamento Barcelona _planolgeneral
Reforma apartamento Barcelona 9
Reforma apartamento Barcelona 8

Amb aquests objectius en el punt de mira, es van obrir les diferents estances creant espais diàfans i intercomunicats on tot era a l’abast.

Es va passar de 4 a 2 habitacions i un estudi i, en un gest de complicitat cap els seus es va impregnar l’ambient de la calidesa característica de l’estil nòrdic.

Es va utilitzar el pi tant a terra com en algunes parets i el blanc, en parets, armaris, cuina i alguns objectes. I tot això amb una estètica totalment minimalista perquè el disseny, de gran personalitat, no necessitava de masses ornamentacions.

retrat

El més interessant va ser trobar la forma de mantenir la identitat de cada habitació i, alhora, intercomunicar-les de manera que el client pogués tenir una visió global i un accés molt més ràpid i còmode a totes les estances.

Sergi Pons,
arquitecte i director creatiu de GDR

Reforma apartamento Barcelona 12
  • Superficie: 120 m2
  • Habitacions: 3
  • Localització: Eixample, Barcelona

Destaco la implicació de l’equip GDR en el projecte, la seva predisposició infinita a donar-hi voltes i més voltes fins trobar una proposta que s’adeqüés totalment a les meves necessitats.

Jordi,
client GDR